Resepti: Kaarnan Smörrebröd on kalanystävän unelma


10.03.2017

Kaarnan Smörrebröd on runsas herkkuleipä, joka kootaan ison maalaisleivän päälle. Kokeile maukasta suolapalaa kotona!

Smörrebröd Kaarnan tapaan
Smörrebröd sisältää paistettua lohta, graavilohimoussea, kylmäsavustettua haukea, tillimajoonesia ja 65°c kananmunan. Herkkutäytteet kootaan ison maalaisleivän päälle ja smörrebröd on valmis nautittavaksi.
 
Graavilohimousse
(resepti neljälle)
 
0,5 kpl punasipulia
200 g graavilohta
0,5 dl tilliä
1 dl vatkattua smetanaa
50 g tuorejuustoa
puolikkaan sitruunan mehu ja kuori
suolaa ja pippuria
 
Kuutio sipuli ja graavilohi. Hienonna tilli. Sekoita kaikki yhteen ja tarkista suola.
 
Tillimajoneesi
(resepti neljälle)
 
100g majoneesia
30g tilliä
sitruunaa maun mukaan
suolaa ja sokeria
 
Aseta salaattia leivän pohjalle ja kokoa kaikki aineet leivälle. Nauti!