Resepti: Zetorin savuporokeitto


10.03.2017

Täyteläinen savuporokeitto on yksinkertainen mutta maukas alkuruoka talvella, miksei kokonainen ateriakin leivän kera. Kokeile herkullista savuporokeittoa kotona tai makustele se Zetorissa.

Zetorin Juustoinen savuporokeitto ja ruisleipärouhetta (resepti neljälle)
Jos haluat syödä keiton pääruokana, tuplaa resepti. Tästä reseptistä tulee keittoa noin 2 dl/hlö.
 
1 dl sipulikuutioita
400 g savupororouhetta
5 dl vettä
2,5 rkl lihaliemijauhetta
4 dl vispikermaa
1,5 dl juoksevaa Koskenlaskija juustoa
suolaa, mustapippuria
Maizenaa suurustamiseen
Viimeistelyyn ruisleipärouhetta ja pilkottua ruohosipulia.
 
Freesaa sipuli voissa, lisää savupororouhe. Lisää vesi ja lihaliemijauhe ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta tarvittaessa Maizenalla. Koristele keitto ruisleipärouheella ja ruohosipulilla.