Meillä tarjottavassa ruoassa panostamme vastuullisiin ruokavalintoihin ja hankinnoissa suosimme auditoituja lähteitä. Panostamme kotimaiseen lihaan ja käytämme vain vastuullisista kalakannoista pyydettyjä kaloja. Autamme asiakkaitamme tekemään vastuullisia valintoja esimerkiksi buffet-aamiaisella.
Aamiaiseltamme löytyy aina luomutuotteita. Tarjoamme ravintoloissamme monipuolisia, eri ruokavalioille ja eri tilanteisiin sopivia ruokavaihtoehtoja. Vähennämme hävikkiä omilla teoillamme ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
Esimerkkejä
Original Sokos Hotel Kaarlen oma näkkileipä.
Original Sokos Hotel Koljonvirran ”Martti Hartikaisen onnellisten kanojen munat” ja ”Puhtaan veden muikut”.
Erosen kalan savumuikkua tarinoineen Savonlinnassa ja Oulun Arinassa samoin paikallista kalaa tarinoin.
Vegaanivaihtoehdot laajasti mm. Valjuksen ihanat vegepyörykät
Vesipisteet mm. Hämeenlinnan Vaakunassa aulassa, Tornissa vastaanoton vieressä.
Vegaaninen menu Pohjois-Karjalan Osuuskaupan hotelleissa. Pääasiassa ei ekologisuus tai ilmasto vaan herkullisuus ja monipuolisuus.
Paviljonki nostanut myös erinomaisesti lähituottajia mm. tuoremehut lähitiloilta.