S-market Tuusulan keskus lakkautetaan tammikuussa


21.12.2015

HOK-Elannon hallitus on päättänyt, että S-market Tuusulan keskus lakkautetaan.
Myymälä on ollut pitkään tappiollinen eikä näköpiirissä ole suunnanmuutosta. Myös samassa kiinteistössä toimivan Chico’s Tuusula suljetaan tammikuun aikana.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä Tuusulassa, Hyrylän keskustassa kaksi isoa S-marketia, joista kyseessä oleva Tuusulan keskus (Pysäkkitie 1) tuli Spar-ketjun oston myötä HOK-Elannolle vuonna 2005. Myymälä on siitä lähtien kamppaillut kannattavuuden kanssa.

– Olemme kokeilleet monia keinoja muuttaa kustannusrakennetta suhteessa liikevaihtoon. Hyrylän keskusta ei kuitenkaan valitettavasti kanna kahta isoa S-marketia. Toivommekin, että useimmat nykyisistä asiakkaista kokevat S-market Tuusulan hyväksi vaihtoehdoksi nyt suljettavalle S-marketille, kertoo HOK-Elannon S-marketien ketjujohtaja Kimmo Nikula.
– Osuuskaupan linjan mukaisesti pyrimme tarkastelemaan asioita pitkäjänteisesti palvellaksemme asiakasomistajiamme, mutta emme voi hyväksyä pysyvästi tappiollista liiketoimintaa.

Samassa kiinteistössä sijaitseva Chico’s Tuusula on saanut huomattavan osan asiakkaistaan päivittäistavarakaupan asiakasvirroista, joten myös sen toimintaedellytykset ovat muuttuneet.

HOK-Elanto pyrkii löytämään uusia toimijoita vapautuviin tiloihin.

S-market Tuusulan keskuksessa työskentelee tällä hetkellä 16 henkilöä ja kaikkien halukkaiden työsuhteet jatkuvat HOK-Elannon muissa myymälöissä. Myös Chico’sin 7 työntekijää voivat jatkaa HOK-Elannon muissa ravintoloissa.

HOK-Elannon toinen S-market sijaitsee lähempänä Tuusulan ja Hyrylän valtaväylää (Hämeentie) noin kilometrin päässä osoitteessa Hyrylänkatu 6.

Lisätietoja:
Ketjujohtaja Kimmo Nikula, S-market ja Alepa -ketjut, p. 010 76 60620, kimmo.nikula(at)sok.fi
Liikepaikkapäällikkö Juha Eronen, HOK-Elannon kiinteistötoiminnot, p. 010 76 60162, juha.eronen(at)sok.fi