S-market Vuosaaren uudistus valmistui – tuotetoiveet nousevat valikoimasuunnittelussa keskiöön


Uudistettu S-market Vuosaari juhlii 1.7. uudistetun myymälän avajaisia. Myymälän raikas uusi yleisilme ja paikalliseen kysyntään räätälöity valikoima nostaa S-marketin uudelle tasolle.

01.07.2021

S-market Vuosaaren 2,5 viikkoa kestänyt uudistus valmistui torstaina 1.7. Uudistuksessa myymälän miljöö päivitettiin S-market-ketjun uuteen konseptiin, ja valikoima päivitettiin vastaamaan paremmin alueen kysyntään. Uudistus on osa HOK-Elannon S-market-ketjun laajaa uudistuskierrosta, jonka on määrä valmistua alkuvuodesta 2022. 

– Uusi miljöö on raikas ja avonaisempi, näkyvin muutos tehtiin heviosastolla, jossa satokausituotteet nousevat paraatipaikalle. Uudistus saatiin hienosti maaliin, ja siitä iso kiitos asiakkaillemme, henkilökunnalle ja remonttiryhmälle, S-market Vuosaaren marketpäällikkö Arto Hälikkä kiittelee. 

Yleisilmeen päivityksen lisäksi myymälään tuotiin appelsiinimehukone sekä uudet pikakassat. 

Myymälän valikoimasta räätälöidään alueen osuvin 

Näkyvän miljöömuutoksen ohella myös myymälän valikoima räätälöidään vastaamaan paremmin S-market Vuosaaren asiakkaiden tarpeisiin. Hälikän mukaan alueen asukkaat voivat vaikuttaa myymälän valikoimiin helposti alkuvuodesta lanseeratun sinuntoive.fi-palvelun avulla.  

– Laajan perusvalikoiman ohella uudistetun myymälän valikoimassa myös asiakkaiden tuotetoiveita voidaan toteuttaa entistä paremmin. Tuotetoiveiden tekeminen erillisen nettisivun kautta on helppoa, ja myymälässä toteutuneet tuotetoiveet korostetaan erillisillä hintakaulureilla, kannustan kaikkia kokeilemaan, Hälikkä kertoo. 

Laaja uudistushanke valmistuu 2022

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.  

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

S-market Vuosaari