S-market Ympyrätalon laaja myymäläuudistus valmistui – avajaiset torstaina 17.3. klo 10


S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto avaa torstaina 17.3.2022 klo 10:00 uudistetun S-market Ympyrätalon reilun kuukauden kestäneen myymäläuudistuksen valmistuttua. Uudistuksessa Helsingin Hakaniemessä sijaitseva S-marketin valikoima täydentyi Itsudemon tuoreilla take away -susheilla, myymälän yleisilme päivittyi ja energiatehokkuus parani.

16.03.2022

Marketpäällikkö Reija Laitinen kertoo odottavansa innolla kalliolaisten ja hakaniemeläisten uudistetun ruokakaupan avajaisia. Myymäläuudistus oli asiakkaiden keskuudessa odotettu ja aktiivinen kanta-asiakaskunta oli tiiviisti mukana uudistushankkeessa kertomassa toiveistaan.

– Moni asiakkaamme toivoi, että Ympyrätalon S-marketista saisi jatkossa tuoretta take away -sushia. Olen todella iloinen, että saimme toteutettua tämän toiveen ja jatkossa meiltä saa ruokaostosten yhteydessä napattua mukaan herkullisen, ravintolatasoisen sushilounaan tai -päivällisen, Laitinen kertoo.

S-market Ympyrätalon sushi-piste on toteutettu yhteistyössä Itsudemon kanssa. Laitinen kertoo, että sushin lisäksi myös muun tuotevalikoiman suunnittelussa on huomioitu alueen asukkaiden toiveet. Alkuvuodesta 2021 lanseeratun Sinuntoive.fi-alustan kautta Ympyrätalon asiakkaat ovatkin lähettäneet jo 800 toivetta. Eniten Ympyrätalon asiakkaat ovat toivoneet tuoreita valmisruokia, naposteltavia sekä pakasteita. Itäisessä kantakaupungissa korostuva vegaanisten tuotteiden osuus näkyy myös Ympyrätalon S-marketin valikoimassa, josta löytyy suuri määrä vegaanisia vaihtoehtoja. Laitinen lupaa, että alueen asukkaiden toiveet kuullaan myös jatkossa.

– Haluamme kehittää Ympyrätalon S-marketin valikoimaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toiveet ovat todella tervetulleita. Uudistuksen myötä valikoimamme koko kasvoi hieman ja tämän ansiosta pystymme tuomaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita hyllyihin, Laitinen summaa.

Uudet kylmälaitteet pienentävät kaupan hiilijalanjälkeä

Näkyvän yleisilmeen päivityksen lisäksi S-market Ympyrätalon remontissa parannettiin myös myymälän energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Myymälän kylmälaitteet vaihdettiin uusiin ja sen ansiosta elintarvikkeet viilenevät nyt entistä ympäristöystävällisemmin ja energiatehokkaamin. Uusi kylmälaitos ja uudet kylmäkaapit käyttävät kylmäaineena hiilidioksidia, joka pienentää myymälän hiilijalanjälkeä entisestään. Jo aiemmin myymälässä on tehty energiatehokkuutta parantava valaistusremontti, jossa valaistus päivitettiin energiatehokkaampiin LED-valoihin.

– Suurimmat vaikutukset myymälän päästövähennyksiin tulevat kylmälaitteiden konehuoneen puolelta, sillä kylmälaitteet muodostavat isoimman osan myymälöiden energiankulutuksesta sekä myös päästöistä, kertoo HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki.

HOK-Elanto panostaa systemaattisesti energiatehokkuuden parantamiseen ja ilmastopäästöjen vähentämiseen. Kylmälaiteinvestointien lisäksi myymälöiden valaistuksen päivittäminen LED-valoihin ja päästöttömän sähkön käyttö edistävät matkaa kohti hiilinegatiivista S-ryhmää vuonna 2025.

S-market Ympyrätalo

  • Uudistettu S-market Ympyrätalo Helsingin Hakaniemessä avataan 17.3.2022 klo 10:00
  • Avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä
  • Osoite Siltasaarenkatu 18–20, 00530 Helsinki
  • S-market Ympyrätalossa työskentelee noin 30 hok-elantolaista