Seaside hotellista löydät uudet tilat luovaan ajatteluun


14.03.2017

Seaside on maailman ensimmäinen hotelli, jossa on kiinnitetty huomiota luovaa ajattelua kannustavaan, aistiystävälliseen suunnitteluun.

Uuden Radisson Blu Seaside Hotelin kokousmaailman teema on ”Idikset ja kreat” ja se tekee kunniaa stadille ominaiselle luovuudelle. Uudistuneen Seasiden tehtävänä on tarjota puitteet ja palvelut, jotka mahdollistavat luovan ja tuottavan ajattelun – ajassa, jolle ominaista on kiire ja tehokkuusvaatimukset. Seaside onkin maailman ensimmäinen hotelli, jossa on kiinnitetty huomiota luovaa ajattelua kannustavaan, aistiystävälliseen tila- ja palvelusuunnitteluun.

Kokoustilamme ovat muokattavissa vapautunutta ajattelua edesauttavien, aistiystävällisten tunnetilojen mukaan kunkin tilaisuuden tarpeita vastaavasti. Kokonaiselämys muodostuu tilojen, aistielementtien ja tarjoilujen muodostamasta kokonaisuudesta.

Valimo Ballroom on Seasiden uusi, teollisuushenkinen ja rouhea tapahtumatila. Se soveltuu täydellisesti suurille ja näyttäville tapahtumille aina 360 henkilöön saakka. Tekniikaltaan ensiluokkainen Valimo voidaan jakaa kuuteen erilliseen tilaan, mikä tekee siitä ihanteellisen esimerkiksi koko päivän mittaiseen, illalliseen tai cocktail-tilaisuuteen päättyvään tilaisuuteen.

Tervetuloa tekemään kanssamme unohtumattomia tapahtumia!