Shoppailijan Helsinki


19.09.2017

Yövy Original Sokos Hotel Helsingissä ja hyödynnä 10% alennus Sokoksen tavaratalossa ja 15% Marks & Spencerillä!

Helsinki on shoppailijan unelma!

 

Majoittuessasi Original Sokos Hotel Helsingissä löydät avainkorttikotelostasi 10% alennuksen Sokoksen tavaratoloon ja 15% Marks & Specerin myymälään. Tavarataloon on vain pieni kävelymatka hotelliltamme.

 

Hotellimme kulmilta löydät myös Aleksanterinkadun ja Esplanadin parhaat shoppailupaikat. Uusia kiinnostavia on juuri avattu: kuten tanskalainen naisten ja miesten vaate- ja asustemerkki Samsoe&Samsoe, ruotsalainen & Other Stories -muotiketju sekä espanjalainen Massimo Dutti. Myös suomalaista desingia löydät vaikkapa Minna Parikan liikkeestä, joka tunnetusti koreilee mitä sykähdyttävimmillä kengillään.

 

Pieniä kiinnostavia kivijalkaliikkeitä kannattaa mennä katsomaan Torikortteleihin sekä Punavuoren ja Kaartinkaupungin alueelle Desing Districtille.

Keskustan suositut kauppakeskuksetkin ovat ihan hotellimme kulmilla: Kluuvi, Galleria Esplanad, Forum ja Kamppi. Kahden korttelin päästä löydät myös perinteisen Stockmannin päätavaratalon.

 

Rankan shoppailupäivän päätteeksi – tai välissä – onkin ihanan helppoa tulla levähtämään rauhaisaan hotellihuoneeseen. Tervetuloa meille Hesarille!