Shoppailua Helsingissä


07.02.2018

Yöpyessäsi Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä löydät läheltäsi loistavat shoppailumahdollisuudet!

Shoppailua Helsingissä

Majoitu Original Sokos Hotel Presidentissä shoppailulomalla ja löydät loistavan valikoiman kauppoja ihan kivenheiton päästä! 

 

Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä on Sokos Helsinki, jossa Original Sokos Hotel Presidentissä majoittuvat hotellivieraat saavat -10% alennuksen näyttämällä avainkorttikoteloaan. Hotellin asukkaana sinulla on oikeus 10% alennukseen yli 5€ normaalihintaisista ostoksista Sokos Helsingissä (alennus ei voimassa kaikissa tuoteryhmissä). Alennus tulee käyttää vierailun aikana, viimeistään lähtöpäivänä. Kysy lisää hotellin vastaanotosta tai Sokokselta! Sokoksella on laaja valikoima muun muassa kosmetiikkaa, kodin tavaraa ja vaatteita. 

 

Hotellin vieressä sijaitsee Kauppakeskus Kamppi, jossa on monipuolinen valikoima kauppoja, ravintoloita ja muun muassa oma keilahalli. Kauppoja löytyy aina vaatekaupoista sisustukseen ja designiin. 

 

Jos Kampin kauppakeskuksesta et löydä kuitenkaan haluamaasi, löytyy aivan vierestä kauppakeskus Forum, jossa on myös laaja valikoima esimerkiksi erilaisia vaatekauppoja. Erikoismaininnan ansaitsee turistien suosikki, Moomin Shop, joka sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa.

 

Hotellilta kävelee noin 10 minuutissa Aleksanterinkadulle, josta löytyy Stockmann, jonka legendaarinen Stockan Herkku on paras paikka hankkia herkkutuliaiset kotiin vietäväksi. Stockmannilta löytyy myös laaja valikoima kosmetiikkaa, kodin sisustustavaraa ja vaatteita. Aleksanterinkadulla on myös monipuolisesti erilaisia vaatekauppoja ja ravintoloita moneen makuun!

 

Aleksanterinkadun vieressä on Pohjois-Esplanadi, stadilaisittain Espa, josta löytyy shoppailtavaa luksuksennälkäisille. Espalla on muun muassa Louis Vuittonin liike, Marimekon ja Iittalan lippulaivamyymälät ja Galleria Esplanadin ostoskeskus, josta löytyvät muun muassa Filippa K.:n ja Michael Korsin myymälät. 

 

Kysy vastaanotostamme parhaat shoppailuvinkit!