Tapiola Garden ja Haltia yhteistyössä


03.12.2017

Suomen luontokeskus Haltia sijaitsee Espoossa, ja Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin asiakkaat saavat pääsylipun edullisemmin, kun he näyttävät avainkorttikoteloa Haltiassa.

Suomen luontokeskus Haltia

Haltia on uudenlainen luonto-, näyttely-, kokous- ja tapahtumakeskus, joka kokoaa Suomen luonnon helmet yhden katon alle näyttelyiden ja modernin puuarkkitehtuurin kautta.

Haltian rakennus on arkkitehti Rainer Mahlamäen suunnittelema ja kalevalaisen taruston inspiroima. Jo rakennus itsessään on nähtävyys. Haltia aloitti puurakentamisessa uuden aikakauden, sillä se on ensimmäinen kokonaan massiivipuuelementeistä rakennettu julkinen rakennus. Ympäristö on otettu huomioon niin Haltian tiloissa kuin toiminnassakin taitavalla suunnittelulla ja huippumoderneilla ekologisilla ratkaisuilla.

Haltiassa sinua ympäröivät Nuuksion kansallispuiston ja Nuuksion Pitkäjärven huikeat maisemat sekä loistavat retkeilymaastot. Ravintola Haltia tarjoaa luonnonmukaista maukasta lounasta sekä kahvilatuotteita joka päivä. Luontomyymälästä löydät mm. kartat ja matkamuistot sekä asiakaspalvelumme auttaa retkivinkkien kanssa. Haltiaan kannattaa myös tulla lukuisten maksuttomien tapahtumien takia.

Suomen luontokeskus Haltian toiminnasta vastaa Metsähallituksen Luontopalvelut.

Tule ja anna luonnon koskettaa! >>

 

Etu

Suomen luontokeskus Haltia tarjoaa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin asiakkaille 3 € alennuksen Haltian näyttelyiden normaalihintaisesta sisäänpääsylipusta. Alennuksen saa näyttämällä Tapiola Gardenin avainkorttikoteloa Haltian infon kassalla.

Lisätietoja Haltiasta >>