Tarinoita huoneteemojen takana


04.09.2019

Flow, Joy, Energy ja Harmony. Tutustu tästä meidän uusiin huoneteemoihin. Millainen fiilis, sellainen huone!

Iloisen ihmisen Joy

Joy-huone on iloisen ihmisen pirskahtelevan värikäs valinta. Elämä maistuu, kun paras kaveri kikattelee vieressä tai koko perhe nauraa yhdessä. Tässä kerroksessa nautitaan elämästä!

Asetu taloksi ja tutustu sitten mitä kaikkea hauskaa Suomen suurin viihdekeskus voi sinulle tarjota. Laske vesiliukumäkeä, seikkaile virtuaaliavaruudessa, hohtogolffaa kaverien kanssa. Katso hauska komediaelokuva! Illalla odottavat Flamingon monet herkulliset ravintolat.

Aamulla heräät hyvillä mielin. Tunnetko vastakeitetyn kahvin tuoksun? Kuuletko suklaasuihkulähteen pulputuksen? Meillä kukaan ei kiellä vaahtokarkkia ja suklaahedelmiä heti aamulla.

Värikkäät Joy-huoneet sopivat hyvin niin bisnesmatkaajalle, juhlaseurueelle kuin iloiseen lomailuun kaverin tai perheen kanssa.

Millainen fiilis, sellainen huone!

 

Flow inspiroi uuden äärelle

Inspiroiva Flow tarjoaa uusia ideoita uteliaalle ihmiselle. Työpäivä takana? Lomapäivä edessä? Flamingo-vierailu on loistava hetki kokea jotakin uutta!

Katso kiinnostava elokuva. Varaa keilarata tai virittäydy hämärän laserpelin tunnelmaan. Testaa Hi Yogaa tai Shape Uppia kuntokeskuksessa. Laita kestolakat kynsiin tai ota intialainen päähieronta. Maistele viimeisimmät trendiruoat ja kolua kirjakauppojen valikoimat.

Tai kuntoile oman huoneen rauhassa ja lue se viimeisin lukematta jäänyt lehti.

 

Vain aikuisille – rauhallinen Harmony

Hempeät ja lempeät Harmony – huoneet sijaitsevat uuden hotellisiiven Wingin ylimmässä kerroksessa. Harmony kerroksessa nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta. Parhaassa seurassa. Nukutte muhkeassa kahden metrin levyisessä parivuoteessa, untuvapeiton alla.

Ottakaa päiväunet. Pulahtakaa kylpylän poreileviin vesiin. Katsokaa hyvä leffa. Luksusta lomaan tuo huoneeseen tilattu iltapala tai pullo kuplivaa. Olette ansainnet hemmottelua. Elämä on tässä ja nyt.