Tutustu uusiin The Log out Zone -palveluihin Espoossa!


25.04.2016

Tervetuloa tutustumaan Radisson Blu Hotel Espoon uutuuspalveluihin, joilla piristät työpäivää tai viikonlopun hemmottelumatkaa.

Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone on maailman ensimmäinen Business Resort, jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen – sekä ennen työpäivää että työpäivän jälkeen.

Radisson Blu Hotel Espoon uusi designkonsepti, The Log out Zone – Water Buffet, tarjoaa paikallisesti tuotettua, raikasta vettä ruotsalaisen Thoreau-vesi-innovaation avulla. Erinomaisen maun lisäksi vesibuffet on ekologisesti ja taloudellisesti kannattava ratkaisu – terveysvaikutteita unohtamatta. Loistavaa palautetta liikematkustajilta saanut Water Buffet vaihtuvine makuvesineen on saatavilla hotellin aulasta kaikkina kellonaikoina.

Hotellin pilottikokeilu, eloSeed-kuplahuonekalu, on uusi sisustuselementtiä ja huonekalu, jossa voi istua, työskennellä tai ihan vain pötkötellä rennosti ja tyylikkäästi. Vuonna 2015 Espoossa perustetun eloSpaces-yrityksen eloSeed löytyy lobbyn puolelta, mutta siirrettävyytensä ansiosta vain mielikuvitus on rajana seuraavan paikan suhteen.

Radisson Blu Hotel Espoosta löytyy nyt myös kaksi Razor-sähköpotkulautaa vauhdikkaimmille matkustajille lainattavaksi. Tule ulkoilemaan sähköpotkulaudan selässä Espooseen, meren ja kuvankauniin luonnon äärelle!