Uudistettu Alepa Kulosaari avataan torstaina 14.3. remontin jälkeen


Helsingissä Kulosaaressa sijaitseva Alepa-myymälä sulki helmikuun puolessa välissä ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin ajaksi. Entistä nykyaikaisempi ja energiatehokkaampi Alepa Kulosaari avaa ovensa jälleen 14.3.

13.03.2024

Täysin uuden ilmeen remontissa saanut Alepa Kulosaari avaa ovensa asiakkaille jälleen 14. maaliskuuta klo 10.00. Avajaisten aikaan on luvassa muun muassa kakkukahvitarjoilu torstaina klo 10.00 alkaen 1000 ensimmäiselle sekä lauantaina ilmapallotaikuri klo 11–16. 

Alepa Kulosaari suljettiin helmikuussa remontin vuoksi. Remontin aikana myymälä koki täydellisen muodonmuutoksen, kun kaikki pinnat uusittiin nykyaikaisemmaksi. Samalla myymälän tuotejärjestystä muutettiin asiakasystävällisemmäksi. Tuotejärjestyksen lisäksi viilattiin myös valikoimaa vastaamaan paikallisten asiakkaiden tarpeita entistä paremmin.  

Näkyvän miljöömuutoksen lisäksi myös kassapalvelua sujuvoitettiin lisäämällä hybridikassa, jota voi käyttää niin pikakassana kuin palvelukassanakin. Samalla myös kaupan kylmätekniikka vaihdettiin remontin yhteydessä energiatehokkaammaksi. 

– Myymälä on kokenut upean muodonmuutoksen ja on ilo toivottaa asiakkaat jälleen tervetulleiksi. Olemme Kulosaaren ainoa ruokakauppa, joten on hienoa, että kauppa on nyt hyvässä kunnossa, sanoo myymäläpäällikkö Kati Pirinen 

Myymäläpäällikkö Kati Pirinen ja Alepa Kulosaaren tuttu henkilökunta toivottavat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen myymälään tutuin 24 h -aukioloajoin.   

Alepa Kulosaari  

  • Osoite: Kyösti Kallion tie 2, 00570 Helsinki  
  • Myymälä avataan 14.3. klo 10.00.  
  • Aukioloajat säilyvät ennallaan: ma-su 24 h  
  • Tuotetoiveita voi jättää osoitteessa alepakorttelitoive.fi