Uudistettu Alepa Munkkiniemen puistotie avataan 3.8. klo 10


Helsingissä Munkkiniemen puistotie 20:ssa sijaitseva Alepa-myymälä sulki kesäkuun puolessa välissä ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin ajaksi. Entistä nykyaikaisempi ja energiatehokkaampi Alepa Munkkiniemen puistotie palvelee asiakkaita jälleen 3. elokuuta alkaen.

25.07.2023

Uudistettu Alepa Munkkiniemen puistotie avaa ovensa asiakkaille jälleen 3. elokuuta klo 10.00. Avajaisissa on luvassa muun muassa kakku- ja kahvitarjoilu sekä ilmapallojen jakoa. 

Alepa Munkkiniemen puistotie suljettiin kesäkuussa remontin vuoksi. Remontin aikana myymälä koki täydellisen muodonmuutoksen, kun kaikki pinnat uusittiin lattiasta kattoon. Näkyvän miljöömuutoksen lisäksi myös kassapalvelua sujuvoitettiin lisäämällä pikakassojen määrää. Myymälän kiertosuuntaa myös muutettiin ja muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto sai lisää tilaa.  

– Alepa Munkkiniemen puistotien valikoima on yhdessä asiakkaiden kanssa rakennettu. Asiakkaamme ovat voineet toivoa tuotteita valikoimaan netissä ja myymälässä. Uudistetun Alepan valikoimassa on yhteensä yli tuhat eri asiakkaiden toivomaa korttelitoivetta, sanoo myymäläpäällikkö Mari Vähävirta. 

Myös kaupan kylmätekniikka uusittiin kokonaisuudessaan: kylmäkalusteet vaihdettiin energiatehokkaammiksi sekä kylmähuoneet kunnostettiin. Myös valaistus vaihdettiin LED-valaistukseen. Kylmäkoneiston tuottamaa lauhdelämpöä hyödynnetään kiinteistössä sijaitsevan taloyhtiön lämmityksessä. 

Myymäläpäällikkö Mari Vähävirta ja Alepa Munkkiniemen puistotien tuttu henkilökunta toivottavat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen myymälään.  

Remontin ajan laajennetuin 24 h -aukioloajoin palvellut Solnantie 35:ssä sijaitseva Alepa palvelee jatkossa pe 6.30–22, la 8–22, su 9–22. 

Alepa Munkkiniemen puistotie 

  • Osoite: Munkkiniemen puistotie 20, 00330 Helsinki 
  • Uudistettu myymälä avataan to 3.8. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa mm. kakku- ja kahvitarjoilu sekä ilmapallojen jakoa. 
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23 
  • alepakorttelitoive.fi