Uudistuneen Alepa Kisahallin avajaisia vietetään 26.10.


Helsingin Taka-Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 76 sijaitseva Alepa Kisahalli avaa ovensa jälleen 26.10. klo 10.00 remontin jälkeen. Alepa Kisahalli uusittiin kokonaisvaltaisesti rakennuksen laajamittaisen remontin yhteydessä.

20.10.2023

Alepa Kisahalli uudistettiin lattiasta kattoon ja myymälään luotiin täysin uusi ja nykyaikainen miljöö. Samalla myös myymälän kiertoa, eli asiakkaiden kulkusuuntaa hyllyjen välissä muutettiin ja valikoimaa kasvatettiin. Remontin yhteydessä päivitettiin myös myymälän energiaratkaisuja: kaikki kylmälaitteet vaihdettiin energiatehokkaammiksi ja kylmälaitoksen kylmäaine ympäristöä säästävään hiilidioksidiin.  

 Alepa Kisahallissa voi ruokaostosten yhteydessä hoitaa kätevästi pakettien noudon Smartpost-pakettiautomaatista, ladata HSL-matkalippua kassalla sekä nostaa käteistä Nosto-pankkiautomaatista. Myös suosittu mehukone jää Alepaan sekä Kaffekulma, josta saa tavallisen kahvin lisäksi erikoiskahveja. Myymälän pikakassojen määrää kasvatettiin yhdellä ja jatkossa pikakassoja on kolme. Uudistuksen yhteydessä valikoimaa räätälöitiin yhdessä alueen asukkaiden kanssa ja valikoimaan muokattiin vastamaan entistä paremmin paikallisten asukkaiden toiveita.  

Myymäläpäällikkö Mia Juselius ja koko Alepa Kisahallin tiimi ovat innoissaan uudistuneen Alepan avajaisista.

– On todella mahtavaa päästä avaamaan kovasti odotettu Alepa Kisahalli entistä hienompana. Myymälästä löytyy nyt kattavammat palvelut sekä suuri määrä omien asiakkaidemme toivomia tuotteita. Olemme asiakkaiden toiveesta kiinnittäneet erityistä huomiota hedelmä- ja vihannesosaston sekä vegaanisten ja muiden erikoisruokavalioiden valikoimiin. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uudistettuun Alepaan, Juselius toivottaa. 

 Alepa Kisahalli 

  • Osoite: Mannerheimintie 76, 00250 Helsinki  
  • Uudistettu myymälä avataan to 26.10. klo 10.00 
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23.00, la 8.00–23.00, su 9.00–23 
  • Myymälässä työskentelee noin 15 hokelantolaista 
  • alepakorttelitoive.fi