Uusi ABC-Liikennemyymälä Ilolaan


03.12.2008

Pääkaupunkiseudun viides ABC-Liikennemyymälä avataan keskiviikkona 3.12. Vantaan Ilolassa. Se on ketjun ensimmäinen yksikkö, jossa liikennemyymälän palvelukokonaisuuteen kuuluu myös autonpesu. Ilolan ABC palvelee joka päivä kello

6-24.

Uusi liikennemyymälä sijaitsee Koivukylänväylän varrella, ja tämän väylän merkitys Vantaan poikittaisliikenteessä kasvaa koko ajan. Ilolan ABC-liikennemyymälä on kooltaan 1 000 m2, ja se mahdollistaa noin 300 m2 ABC-Marketin ja yli 150-asiakaspaikkaisen ravintolan.

ABC-Market tarjoaa pitkän aukioloajan yhdistettynä kattavaan valikoimaan päivittäistavaratuotteita kilpailukykyiseen hintaan. ABC on nopeaa ja helppoa asiointia arvostavan asiointipaikka. Asiakasomistajille tärkeää on tietysti Bonuksen tuoma etu niin polttoaineesta kuin muistakin palveluista. Tankkauksen lisäksi autoilijoita palvelee myös ABC Car Wash –autonpesu.

ABC-Restaurant on koko perheen ravintola, jonka tarjonnasta löytyy hampurilaisia ja pitsaa, a la carte -lista sekä noutopöytä. Kahvilalinjastolta löytyy suolaista ja makeaa pikkunälkään. Kesäaikaan ravintola laajenee vielä 80-paikkaisella terassilla.

– Olemme tyytyväisiä että Ilolaan saadaan näin asiakasomistajillemme uusia lähipalveluja, kuten hyvillä valikoimilla varustettu päivittäistavarakauppa. ABC-Restaurant on myös alueen ensimmäinen ravintola, toteaa HOK-Elannon ABC-ketjun johtaja Markku Kuusinen.

– Uskomme, että uusi liikennemyymälä kasvaa osaksi Ilolan kyläyhteisöä. Haluamme olla mukana kehittämässä lapsiperheiden suosimaa Ilolaa tulevaisuudessa ja niinpä katoimme sopivaksi lahjoittaa avauksen yhteydessä 150 heijastinliiviä alueen päiväkodille kasvavan sukupolven käyttöön.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 30 yksikköä; viisi täysikokoista ABC-Liikennemymälää, 13 ABC-Deliä, ja 12 ABC-Automaattiasemaa.

ABC-Liikennemyymälä Ilola

Avoinna joka päivä kello 6-24

Liikennemyymäläpäällikkö Niko Vastamäki, puh. 010 76 66860, niko.vastamaki@sok.fi

Osoite: Koivukylänväylä 66, 01390 Vantaa

Lp 286 Polttoneste, lp 287 Pesu, lp 288 Market, lp 289 Restaurant

Lisätietoja:

HOK-Elannon ABC-ketju

Mikko Riistama, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60520, mikko.riistama@sok.fi

Markku Kuusinen, ABC-ketjunjohtaja, puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi