Uusi aika alkaa 11.1.2016: HOK-Elannon Prismat avoinna kello 23:een ja S-marketit kello 22:een


30.12.2015

Aukioloa säädelleen lainmuutoksen astuttua voimaan vuoden vaihteessa, HOK-Elannon alueen Prismat ovat 11.1. alkaen auki joka päivä kello 23:een ja S-marketit kello 22:een. Kaksi S-marketia palvelee ympäri vuorokauden jo 2.1. alkaen.

HOK-Elanto tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidentää 56 S-marketin ja 12 Prisman aukioloaikoja. S-market Sokos Helsinki ja S-market Pohjois-Tapiola ovat jatkossa auki ympäri vuorokauden jo lauantaista 2.1.2016 alkaen. Prismat ovat tammikuun 11. päivästä alkaen auki maanantaista lauantaihin kello 7–23 ja sunnuntaisin kello 10–23. Pääkaupunkiseudun muut S-marketit ovat auki arkisin ja lauantaisin kello 7-22 ja sunnuntaisin kello 9–22. Lisäksi Ympyrätalon ja Vaasanhallin S-marketit ovat joka päivä auki kello 24:ään 11.1. alkaen.

Alepoiden jo entuudestaan laajat aukioloajat pysyvät ennallaan. Myös Sokos-tavaratalojen ja Emotion-myymälöiden aukioloajat pysyvät toistaiseksi ennallaan.

– Haluamme kaikin tavoin helpottaa asiakkaidemme arkea, joten toteutamme muutoksen niin pian kuin se vain on mahdollista, sanoo HOK-Elannon varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.

– Tämä merkitsee myös muutosta omalle henkilökunnallemme. Pidennetyn aukiolon miehityksen pyrimme hoitamaan hyvässä yhteistyössä henkilökuntamme kanssa ja näin hyödyntämään uuden mahdollisuuden tuomat mahdollisuudet kaupallisesti.

Asiakkaat päättävät
– Asiakkaamme saavat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Osuuskauppana meidän tehtävämme on luoda joustoja heidän arkeensa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, perustelee Veli-Matti Liimatainen.

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan aivan uudenlaisia asiointiaikoja. Vain heidän kokemustensa myötä saamme tietää, miten tämä toimi. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, aukioloja säädetään uudestaan.

Lisää työtä
Prismoissa ja S-marketeissa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Oma väki saa halutessaan enemmän työtunteja, ja uusiakin työntekijöitä tullaan palkkaamaan.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät myös parempia ansaintamahdollisuuksia.

Löydät HOK-Elannon myymälöiden uudet aukioloajat oheisesta taulukosta.

#aukiolo @HOKElanto

Lisätietoja:
HOK-Elannon kt- ja pt-kauppa
Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, p. 010 76 60700, veli-matti.liimatainen(at)sok.fi
Aluejohtaja Markku Tissola, Prisma-ketju, p. 010 76 68010, markku.tissola(at)sok.fi
Ketjujohtaja Kimmo Nikula, Alepa ja S-market -ketjut, p. 010 76 60620, kimmo.nikula(at)sok.fi