Uusi kaupunki-Prisma avataan kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahdessa torstaina 31.3. klo 10


Prisma Lippulaivan näppärä sijainti, kattava ja hintatasoltaan edullinen päivittäis- ja käyttötavaravalikoima sekä verkkokaupan noutopiste tuovat helpotusta Espoonlahden alueen asukkaiden ja työmatkalaisten arkeen aamukuudesta aina puoleenyöhön saakka.

28.03.2022

Espoon uusin kaupunki-Prisma avaa ovensa kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa torstaina 31. maaliskuuta klo 10:00. Prisma Lippulaivan johtaja Kai Narisella on takanaan yli 23 vuoden ura S-ryhmässä. Prisma Lippulaivan ruoriin hän siirtyy Hyvinkään Prismasta.  

– Odotamme erittäin suurella innolla, että pääsemme yhdessä reilun satapäisen henkilökuntamme kanssa tarjoamaan uudenlaisen Prisma-kokemuksen Espoonlahden nopeasti kehittyvälle alueelle. Lippulaivaan pääsee helposti niin autolla, julkisilla kulkuneuvoilla kuin lähialueilta kävellenkin, Narinen sanoo.  

– Myymälässämme saa tehtyä sujuvasti niin ruokaostokset kuin muutkin tarpeelliset arjen hankinnat aina pukeutumisesta viihteeseen, urheiluun, kodin sisustamiseen ja lemmikkien hoitoon. Lisäksi verkkokaupan noutopisteemme palvelee paitsi ruokaostoksissa myös suuressa osassa käyttötavaratarpeita.  

Ruokaosasto kutsuu kulinaristeja 

Prisma Lippulaivassa on oma Fazerin myymäläleipomo, jossa leivotaan uunituoretta leipää. Yhteistyössä Itsudemon kanssa toteutetusta sushibaarista voi kerätä itse mieleisensä annoksen tai napata mukaansa valmiiksi kootun pakkauksen paikan päällä valmistettuja susheja.  

– Ruokatori tarjoaa muun muassa dry age -lihaa, tapaksia ja pitsoja, minkä lisäksi asiakkaat voivat kauppareissun yhteydessä istahtaa nauttimaan Prisma Lippulaivan kahvilan tuoreista herkuista, Narinen vinkkaa. 

Lippulaivan Prisma palvelee asiakkaita kahdessa eri kerroksessa: päivittäistavaraosastot sijaitsevat kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, ja toisessa kerroksessa on monipuoliset käyttötavaraosastot, jotka kattavat kodin viihteen ja sisustuksen, pukeutumisen, urheiluvälineet sekä lemmikkitarvikkeet. Toisessa kerroksessa palvelee lisäksi HOK-Elannon Omistajapalvelu. HOK-Elanto avaa kauppakeskus Lippulaivaan Prisman ohella Sokos Emotion -myymälän, jonka asiantunteva palvelu ja monipuolinen valikoima täydentää kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tarjontaa entisestään. 

Prisma Lippulaiva: 

  • Prisma Lippulaiva avautuu kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahdessa to 31.3.2022 klo 10. Kello 10 alkavissa avajaisjuhlallisuuksissa paikan päällä ovat Prisma Lippulaivan johtaja Kai Narinen sekä Prisma-ketjun johtaja Anu Tuomaala.  
  • Prisma Lippulaiva palvelee päivittäin laajoilla aukioloajoilla klo 06–24. 
  • Osoite: Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo 
  • Prisma Lippulaiva tarjoaa uudenlaisen Prisma-kokemuksen nopeasti kasvavan Espoonlahden ja sen lähialueiden asukkaille. 
  • Prisma Lippulaiva palvelee asiakkaita kauppakeskuksen 1. ja 2. kerroksessa. Ruokatarjonnan ohella palvelukokonaisuuteen kuuluu monipuolinen käyttötavaraosasto, runsas ruokatori, kahvila, Itsudemo-sushibaari sekä verkkokaupan palvelut. 
  • Myymälässä työskentelee reilut sata työntekijää. 
  • Kyseessä on HOK-Elannon ensimmäinen Prisma-myymälä, jonka kaikissa kylmäkalusteissa on ovet energiansäästön maksimoimiseksi. 
  • Prisma Lippulaivan valikoimaan voi vaikuttaa osoitteessa muntoive.fi.