Uusi Memphis-ravintola Kampin keskukseen


04.02.2009

Taysin uusi Memphis-ravintola avataan Narinkkatorille 6.2. Se tarjoaa rennon ruoan ja juoman ohella houkuttelevan sisustuksen, johon kuuluvat myös särmikkäät IVANAhelsingin Amurin tiikerit ja DJ Slow:n musiikki.

Uusi Memphis-ravintola avataan Kampin keskuksen katutasoon Narinkkatorin pääovien läheisyyteen helmikuun ensimmäisellä viikolla. Koska Memphis tunnetaan kaupunkien keskustojen tapaamis- ja bilepaikkana, sijainti on 230 paikkaiselle ravintolalle loistava. Uusi Kampin Memphis on luotu kepeäksi, leikkisäksi ja kiinnostavaksi. Sisustuskokonaisuudesta vastasi Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy. Sisustus näkyy ulos isojen ikkunoiden kautta.

– Kesällä kauppakeskuksen pääovien viereen levittäytyy iloinen terassikokonaisuus. Terassin persoonallinen ilme ja taukoamaton vilinä tekevät tästä erinomaisen paikan ihmisten katselulle, Memphis-ketjupäällikkö Tommi Harju toteaa.

Tutun trendikkäät yhteistyökumppanit

Uudessa Memphiksessä tunnelmoi Pepe Deluxé -yhtyeestä tuttu DJ Slow, joka on laatinut ravintolan musiikkimaailman.

– Musiikki nostattaa ja tarjoaa yllätyksiä eri kellonaikoina eri lailla. Memphisin musafiilis on luova ja trendikäs, olematta turhan siirappinen tai poikkitaiteellinen. Rytmit tukevat nykypäivän Memphis-tyyliä, joka on moderni, raikas ja hauska, iloitsee ravintolapäällikkö Piia Virtanen.

2000-luvun alusta alkanut yhteistyö IVANAhelsingin kanssa näkyy värikkäästi ravintolan työvaatetuksessa. Uudella vuosituhannella globaalia tunnettuuttakin saavuttanut muotitaiteilija Paola Suhonen on suunnitellut räväkät Memphis-työvaatteet. IVANAhelsingin upouudella Amur Tiger -printillä ne sähköistävät ravintolan tunnelmaa näyttäytyen särmikkäinä kuvina työpaidoissa.

Keittiöstä uudet burgerit

Memphis on kaupunkilainen kohtaamispaikka, houkutteleva baari ja rento ruokailupaikka. Helmikuun alusta alkaen on tarjolla uusia makuja maailmalta, kokeilunarvoisia uutuuksia ovat mm. tonnikala- sekä lammasburger tai kevyemmän ruokavalion ystäville ”low carb” steak. Memphis-keittiö tarjoaa myös klassikoiksi muodostuneita amerikkalaisia herkkuja tai snackseja, helppoja italialaisia antimia ja tuulahduksia New Yorkin etnisistä kaupunginosista.

Lisätietoja:

Memphis ketjupäällikkö Tommi Harju, SOK MaRa-ketjuohjaus, p. 010 768 2839

Ravintolapäällikkö Piia Virtanen, p. 010 766 4560

Ravintola Memphis, Kampin keskus, Annanaukio 2 D, 00100 Helsinki

Memphis on olohuone, jonne lähdetään näyttäytymään ja jonka tunnelma muuttuu kellon mukaan. Memphis elämässä korostuu kohtaaminen, vaivattomuus, leikkisyys ja arjesta irrottautumien. Memphis on S-ryhmän ravintolakonsepti, jonka mukaisia ravintoloita on tällä hetkellä Suomessa viisi: Helsingissä Kampin keskuksessa ja Yliopistonkadulla, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Memphis ravintoloista ensimmäinen on avattu vuonna 1992.