Uusi musiikki- ja tapahtumaklubi Mikonkadun kulmaan


27.09.2013

Radisson Blu Plaza Hotellin Bar 7 Blingsiin avautuu 28.9. uusi musiikki- ja tapahtumaklubi. Perjantaisin ja lauantaisin avoinna oleva klubi tavoittelee pienen kaupunkifestivaalin tunnelmaa. Klubin esiintyjäkaarti koostuu yhtä lailla nousevista underground-muusikoista kuin suurelle yleisölle jo tutuista esiintyjistä. Bar 7 Blings avattiin täysin uudistuneen Radisson Blu Plaza Hotellin historiallisessa miljöössä syksyllä 2012. Bar 7 Blings sijaitsee Helsingin Rautatientorilla.

”Helsinkiläisten omaa, viihdyttävää olohuonetta on jo odoteltu. Haluamme tarjota elämyksiä hakeville kaupunkilaisille etukenossa olevaa musiikkitarjontaa ja kaupunkifestivaalin tunnelmaa”, kertoo talon Food & Beverage Manager Ari Eilola. ”Bar 7 Blings haluaa hurmata asiakkaansa ajan hengen mukaisen ohjelmatarjonnan lisäksi myös huippupalvelulla ja uniikilla miljööllä”, Eilola jatkaa.

Bar 7 Blingsin musiikki- ja tapahtumaklubi on avoinna 28.9. alkaen perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 19–23. Klubin sulkeuduttua voi kaupungin kauneimmassa baarissa viihtyä aina aamukahteen asti. Klubin tuottajana toimii Piranha Promotionin Lasse Hela.

Klubin avaavat 28.9. Sergio Bastos ja Raivo Taffenau Bossa Nova combo sekä Dead Sirius 3000. Syksyllä klubin lavalle nousevat myös mm. rockabilly-solisti Miki Lamarr, Honey B & T-Bones, Marjo Leinonen sekä Jump & Jive -klassikot Screamin’ Jay & Bonesin käsittelyssä.

Liput etukäteen Tiketistä, www.tiketti.fi.

Ohjelmasta ei tarvitse nauttia nälkäisenä. Bar 7 Blings tarjoaa yksinkertaista, innovatiivista ja muutamaan raaka-aineeseen keskittyvää ruokaa. Laadukas viinitarjonta painottuu vanhaan maailmaan ja biodynaamisesti viljeltyihin viineihin. Baarin drinkkejä klassikoista tämän päivän trendijuomiin kannattaa ehdottomasti maistella.

Bar 7 Blingsin uutuustarjonta ei lopu musiikki- ja tapahtumaklubiin. Tiistaista perjantaihin baarin lasimaalausten äärellä vietetään Hungry Houria neljästä seitsemään. Hungry Hourin aikana työstä palaavat voivat nauttia kuohuvaa ja oluita etuhintaan sekä talon omia subeja työpäivän jälkeiseen pikkunälkään. Speaker’s Corner tarjoaa mahdollisuuden mielipiteiden ilmaisuun jokaiselle, jolla on sananen sanottavanaan toisille baarivieraille. Myös ajankohtaisia vierailijapuheenvuoroja on tarjolla.

Liitteet: