Uusi Prisma aukeaa Myyrmäkeen 2.11. – Ensimmäinen uusi Prisma Vantaalla yli 20 vuoteen


HOK-Elanto avaa asiakkaidensa kauan odottaman uuden Prisman Vantaalle kauppakeskus Myyrmanniin. Prisma Myyrmanni on ensimmäinen uusi Prisma Vantaalla yli 20 vuoteen.

26.10.2023

HOK-Elannon 16. Prisma avautuu kauppakeskus Myyrmanniin torstaina 2.11. klo 10.00. Myymälä on kooltaan noin 7000 neliömetriä ja sijaitsee kahdessa kerroksessa. Prisma Myyrmanni työllistää noin 90 henkilöä.  

 Länsi-Vantaalle on pitkään kaivattu Prismaa ja olemme saaneet vuosien aikana lukuisia toiveita avata uusi myymälä. On hienoa päästä avaamaan uusi myymälä keskeisellä sijainnilla. Kyselimme paikallisilta asukkailta toiveita myymälän ja valikoiman suhteen, ja saimme niitä runsaasti. Toiveiden avulla pystyimme kehittämään Prismasta paikallisia toiveita vastaavan myymälän.  Työnantajana kiinnostamme myös vantaalaisia, sillä saimme liki tuhat työhakemusta. Saimme kasaan loistoporukan kaupan alan ammattilaisia, joiden kanssa pääsemme avaamaan upean Prisman, kertoo Prismajohtaja Jari Kättö. 

Prisma Myyrmannista löytyy erittäin laajan päivittäis- ja käyttötavaravalikoiman lisäksi muun muassa Fazer-leipomo, Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä uudenlainen Ruokatori, josta saa tuoreen kalan lisäksi herkullisia valmiiksi pakattuja valmisruokia. Myymälästä löytyy myös Kerää & skannaa -palvelu, jonka avulla asiakkaat voivat keräillessään skannata tuotteet valmiiksi kasseihin, ja näin nopeuttaa kassalla asiointia. Myyrmannin pysäköintihallista löytyy lisäksi verkkokaupan noutopiste, josta ostokset saa lastattua suoraan autoon. Prisman yhteydessä palvelee asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipiste, joka palvelee osuuskaupan asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa.  

Prisma Myyrmanni tulee palvelemaan alueensa asiakkaita laajoilla aukioloilla, kattavalla valikoimalla sekä edullisella hintatasolla. Uskomme, että länsivantaalaiset ovat mielissään uudesta Prismasta, sanoo Kättö. 

Vantaan myymäläverkosto kehittyy 

Prisma Myyrmanni on ensimmäinen uusi Prisma Vantaalla yli 20 vuoteen. HOK-Elannolla on entuudestaan Vantaalla vuonna 1990 avattu Prisma Tikkurila sekä vuonna 1999 avattu Prisma Jumbo.  

Jatkuvasti kasvava Vantaa on meille tärkeä alue ja haluamme laajentaa verkostoamme eri puolille Vantaata erilaisilla myymälätyypeillä. Nyt Myyrmannista löytyi sopiva liikepaikka Prismalle. Myyrmanni on keskeisellä sijainnilla, sillä se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, sekä ympäröivä Myyrmäen alue kasvaa ja kehittyy koko ajan. Junayhteys tulee suoraan Myyrmanniin ja kauppakeskuksessa on runsaasti pysäköintitilaa, kertoo HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen 

Vantaan Prismojen lisäksi HOK-Elannolla on Helsingissä kuusi Prismaa (Hertsi, Itäkeskus, Kaari, Malmi, Tripla ja Viikki), Espoossa neljä Prismaa (Iso Omena, Lippulaiva, Olari ja Sello) sekä Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Prisma Hyvinkää, Prisma Järvenpää ja Prisma Kerava. 

Prisma Myyrmanni 

  • Osoite: Iskoskuja 3, 019600 Vantaa 
  • Myymälä avataan torstaina 2.11. klo 10.00 
  • Aukioloajat: ma-su 6.00–0.00 
  • Myymälä on kooltaan noin 7000 neliömetriä 
  • Myymälässä työskentelee noin 90 hokelantolaista 
  • Prisma Myyrmannissa on kattavan tuotevalikoiman lisäksi muun muassa Ruokatori, Fazer -leipomo ja Siipiyhtiön kotimaisia kanansiipiä  

Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipiste 

  • Aukioloajat: ma–pe 9–18 sekä vuoronumerolla että ajanvarauksella 
  • Sijaitsee Prisman toisessa kerroksessa kassalinjaston vieressä 
  • Palvelee osuuskaupan asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa. Pisteellä voi mm. liittyä asiakasomistajaksi ja liittää perheenjäsenen asiakasomistajatalouteen sekä ottaa käyttöön pankkiin peruspankkipalvelut 
  • Asiakasomistajat saavat käyttöönsä rahallisia etuja, kuten Bonuksen, S-Pankin maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut, asiakasomistajahinnat sekä ketjujen ja kumppaniemme asiakasomistajatarjoukset