Uusi Prisma Kauppakassi -noutopiste avataan Prisma Olariin


13.02.2017

Prisma Kauppakassin noutopistepalvelun kehittäminen jatkuu määrätietoisesti, nyt vuorossa on noutopalvelun kysynnän kokeileminen Prisma Olarissa. Toimitukset uuteen noutopisteeseen alkavat tiistaina 21.2.

Johtavana ruoan verkkokaupan toimijana HOK-Elanto kehittää erilaisia tapoja, jolla voi helpottaa päivittäistavaroiden ostamista. Prisma Kauppakassin tilaukset kerätään Prisma Kaaresta ja toimitetaan Prisma Olarissa sijaitseville kylmälokeroille. Kylmälokerot sijaitsevat Prisma Olarin parkkihallissa ekopisteen viereisessä sisääntuloaulassa. Tarjolla on Prisman koko 25 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima sekä laaja valikoima käyttötavaraa, mm. koko kodin osaston tuotteet.

– Noutopisteet palvelevat parhaiten asiakkaita, jotka haluavat vapaasti noutaa ostokset omien aikataulujen mukaan. Meille on tullut runsaasti toiveita noutoverkoston laajentamisesta Espooseen. Nyt katsomme millainen kysyntä Olarissa on noutopalvelulle, kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

Noutopisteellä ruoat odottavat valmiiksi pakattuina asianmukaisissa kylmälokerikoissa. Kokeilun alkuvaiheessa noutoaikoja on tarjolla maanantaista perjantaihin kolme noutoaikaa päivässä, 14:30-17:00, 17:30-19:30 ja 20:00-23:00. Tilaukset pitää tehdä edellisenä iltana klo 24 mennessä.

Asiakkaalle noutopalvelun käyttö on vaivatonta. Tilaaminen tapahtuu prisma.fi/kauppakassi -sivustolla. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä lokerokoodin, jolla lokero avautuu.

Noutopalvelu maksaa S-Etukortilla alkaen 5,90 euroa/tilaus. Tilauksia voi tehdä 14.2. alkaen  mutta ensimmäiset toimitukset uuteen noutopisteeseen ovat tiistaina 21.2.

Noutopalvelu ja tilausjärjestelmä ovat osa Digital Foodien ja S-ryhmän kehittämää Foodie.fi-ruokaverkkokauppaa ja ruokasuosituspalvelua. Tilauksen voi tehdä verkossa tai Foodien mobiilisovellusten avulla.

https://youtu.be/DErCuLrlz5I

Lisätietoja:
HOK-Elanto
Verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua, p. 010 76 60264, jukka.ranua(at)sok.fi