Vinkkejä Helsingin julkiseen liikenteeseen!


07.02.2016

Original Sokos Hotel Presidentistä on helppo kulkea mihin tahansa päin Helsinkiä. Katso tästä vinkkejä, miten pääset helpoiten kulkemaan minnekin helposti ja edullisesti.

Näppärästi perille julkisella liikenteellä!

Oletko menossa Hartwall Arenalle konserttiin tai lähdössä aikaisella lennolla ulkomaille? Original Sokos Hotel Presidentistä on loistavat kulkuyhteydet mihin tahansa päin pääkaupunkiseutua ja jopa pidemmälle Suomea! Me Original Sokos Hotel Presidentissä kannatamme vihreitä arvoja ja siksi myös julkinen liikenne on lähellä sydäntämme. Julkisen liikenteen käyttäminen on myös huomattavasti edullisempaa kuin taksilla kulkeminen, etkä joudu myöskään tuskailemaan kalliiden parkkimaksujen tai vapaan parkkipaikan etsimisen kanssa.

 

Hotellin vieressä on bussiterminaali, josta lähtee busseja Espoon suuntaan ja myös pitkän matkan busseja muualle Suomeen. Kampin kauppakeskuksessa on myös hotellia lähimpänä sijaitseva metropysäkki.

 

Helsingin Päärautatieasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka. Rautatieasemalta lähtee busseja muun muassa Vantaan suuntaan ja junalla sieltä on yhteys ympäri Suomea ja Venäjällekin, sekä kätevä junayhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle junilla I & P.

 

Kätevimmin reittiohjeet ja aikataulutiedot lähiliikenteeseen on saatavissa reittioppaasta. Kirjoita nettisivulle lähtöosoitteesi ja määränpääsi osoitteen, niin reittiopas kertoo, pääsetkö kätevimmin perille metrolla, bussilla, ratikalla vai kenties junalla ja onko tarpeen vaihtaa kulkuvälinettä välissä. Sivulta näet myös pysäkkitiedot ja arvioidun saapumisajan.

 

R-kioskeilta tai muun muassa metroasemien ja rautatieaseman läheisyydessä olevista automaateista  saat kätevästi julkisen liikenteen lipun 24 tunnille tai useammallekin vuorokaudelle, jos vietät aikaa pidempäänkin Helsingissä.

 

Kesäaikaan Helsingistä voit myös vuokrata kaupunkipyörän kätevästi. Rautatieasemalla pyörän voi varata pankki- tai luottokortilla maksaen.

 

Vastaanottomme henkilökunta auttaa myös mielellään reittivalintojen tekemisessä tai kaupunkipyörän vuokraamisessa.