Ravintoloiden vuosijuhlassa palkittiin vuoden huiput – tanssilattialla tiivis tunnelma


Yli kolme sataa hokelantolaista kokoontui juhlistamaan ravintolatoimialan vuosijuhlaa. Hollywood-teemaiset bileet järjestettiin kaikkien tuntemassa traktorirafla Zetorissa. Tupa oli täynnä ja tunnelma katossa, kuten ravintolaporukan juhlissa aina.

11.01.2024

Kutsuvieraat olivat ottaneet pukukoodin tosissaan ja asuihin oli todella panostettu. Parketilla nähtiin muun muassa John Travolta ja Uma Thurman, Nuori Johny Depp, Cruella de Vill ja dalmatialaisiksi pukeutunut nelikko, jonka tanssiliikkeet eivät jättäneet ketään kylmäksi. Parhaan pukeutumisen palkinto myönnettiin tänä vuonna Chicos Sellon tiimille, joka oli pukeutunut Liisa ihmemaassa -hahmoiksi.

Tämä porukka tietää miten saadaan tyylikkäät juhlat aikaiseksi. Huhun mukaan juhlinta jatkui aina aamun pikkutunneille asti.

Illan kohokohta oli perinteinen ravintolatoimialan vuoden huippujen palkitseminen.

Vuoden työntekijänä palkittiin Ville Tohka, joka toimii kokkina Jumbon Chicoksessa. Villellä on positiivinen asenne kaikkeen ja hän näkee jokaisen päivän uutena mahdollisuutena onnistua entistä paremmin. Ville tekee päivästä toiseen tinkimättömästi töitä erinomaisella asenteella. Villen osuva slogan on ”eilen oli eilen”.

Vuoden esihenkilön palkinto meni tänä vuonna Sanna Lindholmille, joka toimii Zetorin Liikeideapäällikkönä. Sanna on todellinen moniosaaja ja yön kuningatar. Hänen askeleensa eivät mene sekaisin paineen alla. Hän on oikeudenmukainen, helposti lähestyttävä ja luotettava esihenkilö. Sanna on tuttu nimi myös muiden toimipaikkojen auttajana.

Vuoden ravintola on ABC Hyvinkää. Hyvinkään ABC:llä asiakas on aina keskiössä. Laatu näkyy ja tuntuu jokaisessa päivässä. Henkilökunta tekee töitä hymy huulilla, työkaveria jeesaten ja yhdessä vastuuta kantaen.

Palkituille ojennettiin upeat pokaalit, kukat ja kunniakirjat jotka noudettiin lavalta juhlayleisön raikuvien aplodien saattelemana.

– Vuoteen 2023 on mahtunut muutakin kuin pelkkää juhlaa. Siksi jokaisen työpanos on ollut äärimmäisen tärkeä. Yhdessä on selvitty haasteistakin. Lämmin kiitos jokaiselle ravintolatoimialan hokelantolaiselle, kiitti ravintolatoimialan johtaja Henriikka Puolanne.

Nyt kun juhlahumusta on toivuttu ja arkeen palattu, jännittämme kohta jo vuoden 2024 palkintojen saajia.