Alepa Vallila suljetaan remontin ajaksi – uudistunut myymälä avataan 10.9.2021


Alepa Vallilan viimeinen aukiolopäivä ennen laajaa myymäläremonttia on lauantai 31.7.2021. Myymälä uudistetaan lattiasta kattoon reilun kuukauden mittaisessa remontissa.

28.07.2021

– Myymäläuudistuksen myötä Alepa Vallilan myymäläpohja selkeytyy, ja tila saadaan muokattua entistä avarammaksi. Uusi pohjaratkaisu ja pikakassat tulevat myös nopeuttamaan asiointia, Alepa Vallilan myymäläpäällikkö Oona Tuononen kertoo. 

Tuonosen mukaan remontti on odotettu asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa, ja uskoo lopputuloksen nostavan Alepan uudelle tasolle. Alepan valikoimatyössä asiakkaiden Korttelitoiveet ovat avainasemassa, ja Vallilassa hyvä yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. 

– Meillä on jo tällä hetkellä erinomainen asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity valikoima, ja kun siihen summataan täysin uusi myymälä voin todeta, että meiltä löytyy syyskuussa alueen upein kauppa, Tuononen iloitsee.   

Kylmälaiteuudistukset tukemassa kunnianhimoisia ilmastotavoitteita 

Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet ja -laitos vaihdetaan uusiin. Hiilidioksidia kylmäaineena käyttävä kylmälaitos on entistä energiatehokkaampi, ja samalla myös ympäristöystävällisempi. Kylmälaitteiden tuottama lämpö saadaan hyödynnettyä myymälän lämmityksessä, ja kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen määrä tippuu.  

Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä kylmälaitosten kylmäaineista on vaihdettu yli puoleen myymäläverkostosta ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000 -kertainen päästövähennys.   

Laaja myymäläverkosto ja ruoan verkkokauppa apuna uudistuksen ajan 

Alepa Vallilaa lähimmät myymälät ovat Alepa Hämeentie (Hämeentie 25, avoinna 24/7), Alepa Sturenkatu 27 (avoinna 24/7) ja Alepa Sturenkatu 40 (ma-la 6.30-23, su 9-23). 

Ostokset voi tilata myös kotiovelle kannettuna Alepan verkkokaupasta. Kotiinkuljetuksen hinta on edullisimmillaan 5,90€. 

 

Alepa Vallila 

Mäkelänkatu 11, 00550 Helsinki 

Myymälän viimeinen aukiolopäivä on lauantai 31.7., avajaisia juhlitaan torstaina 10.9. 

www.alepa.fi 

www.alepakorttelitoive.fi