Bonuspartnerit


Bonusta ja etuja myöntävät yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän tarjoamaa.

Bonusta ja etuja myöntävät yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän tarjoamaa. Partneritoiminnalla tuotetaan palveluita niille kysyntäalueille, jotka ovat asiakasomistajille tärkeitä ja joita S-ryhmän oma tarjonta ei kata.

HOK-Elannon asiakasomistajana S-Etukorttisi oikeuttaa S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden tarjoamiin lukuisiin etuihin yli 2000 toimipaikassa ympäri Suomea. S-Etukortilla kerrytät talouskohtaista Bonusta koko perheen ostoksista kaikissa S-ryhmän ja bonuspartnereiden toimipaikoissa.

Bonus tarkoittaa ostohyvitystä. Saat siis rahaa takaisin suhteessa kuukausittaisten ostoksiesi määrästä. Lue enemmän Bonuksesta >>

Saat S-Etukortin sekä muut asiakasomistajaedut liittymällä HOK-Elannon asiakasomistajaksi.

S-Etukortilla saa Bonusta 30.11.2023 alkaen kaikista Moi Mobiilin liittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G. Bonusta saadaksesi S-Etukortti tulee olla liitettynä Mun Moissa omiin tietoihin.

Lue lisää >>

S-Etukortti mukaan myös apteekkiin

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista.

Pääkaupunkiseudulla palvelee 11 apteekkimyymälää, joista S-Etukortilla saa Bonusta.

Bonustuotteet tunnistaa apteekissa vihreästä hintaetiketistä. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Helsinki

Espoo

Vantaa

Järvenpää

Kerava

  • Keravan 1. apteekki, Prisma, Kauppakaari 2
    puh. 029 340 0220 keravanapteekki.fi
  • Savion sivuapteekki, Koivikontie 1
    puh. 0103211277
  • Ahjon sivuapteekki, Kerananpolku 1
    puh. 010 321 1278

Hyvinkää

Klaukkala

Eckerö Line

Eckerö Line on Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Suomenlahdella Helsingistä Tallinnaan, aluksillaan m/s Finlandia ja Finbo Cargo. M/s Finlandia liikennöi Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaali 2:sta ja Finbo Cargo liikennöi Helsingin Vuosaaresta. Eckerö Linen toiminta suuntautuu sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen.

Eckerö Line myöntää matkoista ja laivaostoksista* Bonusta S-Etukortin haltijoille. * (ei alkoholituotteista (AL 51.2 §))

Lue lisää >>

Varaa matka 

www.eckeroline.fi

Saat S-ryhmän Bonusta useista ennen 2.2.2024 myönnetystä Elisan Saunalahti puhe- ja nettiliittymistä. Bonusta kerryttävistä liittymistä löydät lisää tietoa Elisan verkkosivuilta.

Kerrytä S-ryhmän Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista!

LähiTapiola palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa vakuuttamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme paikallisesti 20 alueyhtiössä ympäri Suomea. Oman alueyhtiösi ja sinua lähimmän toimipisteen tiedot löydät osoitteesta lahitapiola.fi.

Rekisteröi asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan

Bonus kertyy 1.6.2014 jälkeen maksetuista vakuutusmaksuista. Bonuksen kerryttämiseksi tulee S-ryhmän jäsenyys henkilökohtaisesti rekisteröidä LähiTapiolaan. Rekisteröinnin voi tehdä se henkilö, jonka nimi on vakuutuslaskussa.

Rekisteröinti onnisuu verkkopankkitunnuksien avulla osoitteessa lahitapiola.fi/bonus

Jos et vielä ole LähiTapiolan asiakas, pyydä meiltä yhteydenottoa osoitteessa lahitapiola.fi/bonus.

Saat myös Omaetua!

LähiTapiolan asiakasetuohjelma, Omaetu, palkitsee keskittämisestä. Etua kertyy sitä enemmän, mitä laajemmin talouden asioita on keskitetty LähiTapiolaan.

Tutustu etuohjelmaan osoitteessa lahitapiola.fi/omaetu

S-Etukortilla Bonusta hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista.

Elämä hymyilee

Oral palvelee kaikissa hammashoitoon liittyvissä tarpeissa, perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon.

Lue lisää palveluista http://www.oral.fi/Hammashoito-ja-palvelut/

Ajanvaraus puh. 010 400 3400
lisätiedot ja puhelujen hinnat

 

www.oral.fi

Katso lähin toimipiste http://www.oral.fi/Toimipisteet/

S-Etukortilla Bonusta optikon palveluista, silmälaseista, aurinkolaseista, piilolinsseistä ja tarvikkeista sekä verkkokaupan ostoksista. Bonusta ei saa Silmäaseman silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista, eikä Silmäsairaalan palveluista. Silmäasemalla on aina asiakasomistajille omia huippuetuja.

Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut saman katon alta.

Katso ajankohtaiset edut ja palvelut http://www.silmaasema.fi/

Katso lähin toimipiste http://www.silmaasema.fi/toimipisteet/hae-lahin-toimipiste/

S-Etukortilla Bonusta erikoishintaisista risteilyistä, reittimatkoista sekä hotellipaketeista.

Matkoja joka lähtöön

Viking Line tarjoaa tuttujen Helsinki-Tukholma-risteilyjen lisäksi erilaisia risteilyvaihtoehtoja Helsingistä Tallinnaan sekä Turusta lähteviä Piknik- ja vuorokauden risteilyjä.

Tarjonnassa on mukana myös reittimatkoja Helsingistä Tukholmaan ja Tallinnaan, sekä Turusta Tukholmaan, unohtamatta erilaisia hotellipaketteja. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin matkavaihtoehto.

Bonusta ei kerry laivaostoista eikä laivalla ostetuista ruokailuista.

Lue lisää asiakasomistajan eduista >>

www.vikingline.fi

Helsinki
Katajanokan terminaali
Katajanokanlaituri 8
00160 Helsinki

Myyntipalvelu
Puh. 0600-41577 (1,75 €/vastattu puhelu+pvm/mpm)
booking@vikingline.com

S -ryhmän asiakasomistajilla on mahdollisuus kerryttää Bonusta kaikista pääkaupunkiseudun sekä Tuusulan STARK yksiköistä. Bonusta saa Helsinki Herttoniemen, Konalan ja Suutarilan, Vantaa Martinlaakson ja Petikon, Espoo Olarin ja Kivenlahden sekä Tuusulan yksiköiden kassalle maksetuista Starkin valikoiman tuotteista ja palveluista käyttämällä maksun yhteydessä S-Etukorttia.

Bonus ei kerry verkkokaupasta, tiliostoista eikä valikoiman ulkopuolisista tehdastoimitustuotteista. Bonusta kertyy vain kuluttaja-asiakkaiden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.

Lisää infoa Starkin verkkosivuilla.