Bonusparnerit

Bonusta ja etuja myöntävät yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän tarjoamaa.

Bonusta ja etuja myöntävät yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän tarjoamaa. Partneritoiminnalla tuotetaan palveluita niille kysyntäalueille, jotka ovat asiakasomistajille tärkeitä ja joita S-ryhmän oma tarjonta ei kata.

HOK-Elannon asiakasomistajana S-Etukorttisi oikeuttaa S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden tarjoamiin lukuisiin etuihin yli 2000 toimipaikassa ympäri Suomea. S-Etukortilla kerrytät talouskohtaista Bonusta koko perheen ostoksista kaikissa S-ryhmän ja bonuspartnereiden toimipaikoissa.

Bonus tarkoittaa ostohyvitystä. Saat siis rahaa takaisin suhteessa kuukausittaisten ostoksiesi määrästä. Lue enemmän Bonuksesta >>

Saat S-Etukortin sekä muut asiakasomistajaedut liittymällä HOK-Elannon asiakasomistajaksi.

S-Etukortti mukaan myös apteekkiin

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista.

Pääkaupunkiseudulla palvelee 11 apteekkimyymälää, joista S-Etukortilla saa Bonusta.

Bonustuotteet tunnistaa apteekissa vihreästä hintaetiketistä. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Helsinki

Vantaa

Järvenpää

Kerava

  • Keravan 1. apteekki, Prisma, Kauppakaari 2
    puh. 029 340 0220 keravanapteekki.fi
  • Savion sivuapteekki, Koivikontie 1
    puh. 0103211277
  • Ahjon sivuapteekki, Kerananpolku 1
    puh. 010 321 1278

Hyvinkää

Klaukkala

Eckerö Line

Suomalainen Eckerö Line liikennöi m/s Finlandialla kahdesti päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähde päiväksi Tallinnaan, iloiselle kuuden tunnin miniristeilylle tai hotellimatkalle. Hyvät yhteydet myös Viroon, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan suuntaaville reittimatkustajille.

Eckerö Linen m/s Finlandia on Itämeren ainoa alus, joka myöntää matkoista ja laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille.

Lue lisää >>

Varaa matka 

www.eckeroline.fi

Bonusta Elisa Saunalahti Mobiililaajakaista 4G –liittymistä. Supernopea netti, ilman käyttökattoa!

Bonusta Elisa Saunalahti Huoleton 4G –liittymistä. Rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Saadaksesi Bonusta näistä liittymistä, sinun pitää rekisteröidä jäsennumero joko netissä Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta tai Elisa myymälässä tai olla yhteydessä Saunalahden asiakaspalveluun 01019 0240 (mpm/pvm). Ma-Pe 8-19, La 10-16.30.

Bonusta on mahdollisuus kerryttää rekisteröitymisen jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta edellyttäen, että asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö on ilmoittanut Saunalahdelle oikean jäsen-/ asiointinumeron ja asiakasomistajajärjestelmässä on tarkistettu jäsen-/asiointinumero.

Bonusta kertyy edellyttäen, että koko lasku on maksettu viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä. Maksettu lasku näkyy viiveellä bonuslaskennassa, pääsääntöisesti maksetut maksut siirtyvät seuraavan kuukauden bonuslaskentaan. Bonukseen oikeuttavien ostojen määrä on tarkastettavissa pääsääntöisesti Saunalahden GSM-laskusta.

Kerrytä S-ryhmän Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista!

LähiTapiola palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa vakuuttamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme paikallisesti 20 alueyhtiössä ympäri Suomea. Oman alueyhtiösi ja sinua lähimmän toimipisteen tiedot löydät osoitteesta lahitapiola.fi.

Rekisteröi asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan

Bonus kertyy 1.6.2014 jälkeen maksetuista vakuutusmaksuista. Bonuksen kerryttämiseksi tulee S-ryhmän jäsenyys henkilökohtaisesti rekisteröidä LähiTapiolaan. Rekisteröinnin voi tehdä se henkilö, jonka nimi on vakuutuslaskussa.

Rekisteröinti onnisuu verkkopankkitunnuksien avulla osoitteessa lahitapiola.fi/bonus tai puhelimitse numerossa 0800-123222 (ma-pe klo 8-18). Jäsenyyden voi rekisteröidä myös LähiTapiolan toimistoilla.

Jos et vielä ole LähiTapiolan asiakas, pyydä meiltä yhteydenottoa osoitteessa lahitapiola.fi/bonus.

Saat myös Omaetua!

LähiTapiolan asiakasetuohjelma, Omaetu, palkitsee keskittämisestä. Etua kertyy sitä enemmän, mitä laajemmin talouden asioita on keskitetty LähiTapiolaan.

Tutustu etuohjelmaan osoitteessa lahitapiola.fi/omaetu

S-Etukortilla Bonusta hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista.

Elämä hymyilee

Oral palvelee kaikissa hammashoitoon liittyvissä tarpeissa, perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon.

Lue lisää palveluista http://www.oral.fi/Hammashoito-ja-palvelut/

Ajanvaraus puh. 010 400 3400
lisätiedot ja puhelujen hinnat

 

www.oral.fi

Katso lähin toimipiste http://www.oral.fi/Toimipisteet/

S-Etukortilla Bonusta optikon palveluista, silmälaseista, aurinkolaseista, piilolinsseistä ja tarvikkeista sekä verkkokaupan ostoksista. Bonusta ei saa Silmäaseman silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista, eikä Silmäsairaalan palveluista. Silmäasemalla on aina asiakasomistajille omia huippuetuja.

Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut saman katon alta.

Katso ajankohtaiset edut ja palvelut http://www.silmaasema.fi/

Katso lähin toimipiste http://www.silmaasema.fi/toimipisteet/hae-lahin-toimipiste/

S-Etukortilla Bonusta erikoishintaisista risteilyistä, reittimatkoista sekä hotellipaketeista.

Matkoja joka lähtöön

Viking Line tarjoaa tuttujen Helsinki-Tukholma-risteilyjen lisäksi erilaisia risteilyvaihtoehtoja Helsingistä Tallinnaan sekä Turusta lähteviä Piknik- ja vuorokauden risteilyjä.

Tarjonnassa on mukana myös reittimatkoja Helsingistä Tukholmaan ja Tallinnaan, sekä Turusta Tukholmaan, unohtamatta erilaisia hotellipaketteja. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin matkavaihtoehto.

Bonusta ei kerry laivaostoista eikä laivalla ostetuista ruokailuista.

Lue lisää asiakasomistajan eduista >>

www.vikingline.fi

Helsinki
Katajanokan terminaali
Katajanokanlaituri 8
00160 Helsinki

Myyntipalvelu
Puh. 0600-41577 (1,75 €/vastattu puhelu+pvm/mpm)
booking@vikingline.com