Etupartnerit

HOK-Elannolla on laaja kumppaniverkosto, joka tarjoaa erilaisia pysyviä ja kertaluontoisia etuja asiakasomistajillemme.

HOK-Elannolla on laaja kumppaniverkosto, joka tarjoaa erilaisia pysyviä ja kertaluontoisia etuja asiakasomistajillemme. Monien kumppanien, mm. Ateneumin kanssa järjestämme asiakasomistajapäiviä, jotka tarjoavat erityisetuja ja -ohjelmaa asiakasomistajillemme. Asiakasomistajapäiviä ja -tapahtumia on vuosittain noin 30-60. Näistä kerromme mm näillä nettisivuillamme, Yhteishyvä-lehden asiakasomistajasivuilla, Facebookin sivulla hokelanto,Twitterin sivulla hokelanto sekä uutiskirjeissämme.

Lapsiperheiden suosikki, Linnanmäki, tarjoaa rannekkeen ennakko-ostoetuna Prismoista ja Helsingin keskustan Sokoksesta S-Etukortilla edullisemmin. HOK-Elanto on etupartnereidensa kanssa monin eri tavoin asiakkaidensa arjessa ja juhlassa mukana.

Finnkino

Asiakasomistajana etuja Finnkinon Kuukauden elokuva -näytöksiin sekä oopperaesitysten yksittäislipusta. Finnkinon sarjalippuja myynnissä valikoiduissa S-ryhmän toimipisteissä. Ei Bonusta.

Suomen suurin elokuvateatteriketju Kinolippu puh. 0600 007 007 ma-to 12-18, pe-su 10-18 Vaihde (ei lippuvarauksia) puh. 09 131 191 www.finnkino.fi

Helsinki Kinopalatsi, Kaisaniemenkatu 2 Maxim, Kluuvikatu 1 Tennispalatsi, Salomonkatu 15

Espoo Omena, Piispansilta 11 Sello, Ratsukatu 3

Vantaa Flamingo, Tasetie 8

Sirkus Finlandia

S-Etukortilla 3,50 euron etu pääsylipuista, myös perheenjäsenille. Ei Bonusta.

Naurua ja jännitystä läpi Suomen Sirkuksen maailmantähtien esityksistä rakentuu kaksituntinen, korkeatasoinen ohjelma. Suomen kansallissirkus on viihdyttänyt lapsia ja aikuisia jo yli 30 vuotta. www.sirkusfinlandia.fi